Antrenörlük Eğitimi Bölümü Boş Kontenjanları İçin İsim Okuma Yöntemi İle Kayıt - Spor Bilimleri Fakültesi
Duyurular

Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nde Normal Adaylarda (Erkek) boş kalan 2 kontenjan için okuma yöntemiyle kayıt yapılacaktır.

23 Ağustos 2019 Cuma günü saat 17:30 itibari ile boş kalan kontenjanlar için, 27 Ağustos 2019 Salı günü saat 10:00’da, 21 Ağustos 2019 tarihinde ilan edilen son yedekten sonraki adaydan başlamak üzere, Spor Bilimleri Fakültesinde kayıt bürosunda okuma yöntemiyle kayıt yapılacaktır. İsmi okunan aday, bir sonraki adayın ismi okunmadan kayıt yerinde olmalıdır. 27 Ağustos 2019 Salı günü yapılacak kayıtlarla kontenjan dolmamış olsa dahi kayıtlar sona erecektir.

Kayıt hakkı kazandığı halde 27 Ağustos 2019 tarihindeki isim okuma yöntemi ile yapılan kayıtlarda ismi okunmasına rağmen kayıt yerinde bulunmayan adaylar kayıt haklarından vazgeçmiş sayılırlar. Bu adaylar için mazeret kaydı yapılmayacak, sağlık raporları kabul edilmeyecektir.

Yedek Liste  (İsim Okuma)