Espor Seminer Programı
31 Ocak 2021 | 14:56

ESPOR SEMİNER PROGRAMI
Üniversitemiz Sporda Yetenek ve Performans Uygulama ve Araştırma Merkezi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Espor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Espor Eğitimi start-up iş birliği ile öğrencilerimize yönelik Espor Okuryazarlığı Eğitimleri düzenliyor.

Espora gittikçe artan ilgi nedeni ile ortaya çıkan kavramsal karmaşaları çözümlemek ve toplumsal bilinci artırmak amacıyla akademisyenlerin ve sektör uzmanlarının yer aldığı Espor Okuryazarlığı eğitimlerini  öğrencilerimiz ile buluşturuyoruz.
Aşağıda detaylı bilgilerini bulacağınız eğitim baslıkları ücretsiz olarak belirlenen takvim içerisinde sizlere sunulacaktır.
Eğitim, belirli bir kontenjan ile sınırlıdır.  Başvuru yoğunluğuna göre farklı sınıflar açılacaktır.
Eğitimin süresi 6 haftadır. Haftada 2 gün ders 1 gün panel olacak şekilde uygulanacaktır.
Eğitim sonunda yapılacak çoktan seçmeli sınavda 75 üzeri alan öğrenciler belge almaya hak kazanacaktır.
Sınavda en yüksek başarıyı gösteren öğrencilerimiz Senpai AI ve Newgen Agency de uygulamalı eğitimler gerçekleştirecektir.
Başvuru Linki:

Eğitim Programını indirmek için (Espor) tıklayınız.