Fakültemizden bir şampiyonluk daha (Şampiyon ve Antrenörü Gazi’den....)
3 Haziran 2021 | 20:10

Şampiyon ve Antrenörü Gazi’den....
Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü 4. sınıf öğrencisi Büşranur TIRIKLI 1-5 Haziran 2021 tarihleri arasında Polonya da yapılan paralimpik Atletizm Avrupa şampiyonasında Diska Atma Kadınlar kategorisinde 34.12.m.atıp sampiyona rekorunu kırarak Avrupa şampiyonu olmustur. Sporcumuzu ve sporcumuzun antrenörlüğünü yapan, 1991 yılı mezunumuz olan, yıllarca Atletizm A Milli Takımında Cirit Atmada ülkemizi temsil ettikten sonra milli takımlara birçok kategoride sporcu kazandıran Metin Altıntaş’ı bizlere bu gururu yaşattıkları için tebrik ediyoruz.
Büşranur TIRIKLI, Ağustos ayında Tokyo’da yapılacak olan Paralimpik Olimpiyat Oyunlarında Disk Atma EF11 sınıfında ülkemizi temsil edecek.

Genç sporcumuz uluslararası arenada kazandığı başarıyla ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirerek göğsümüz kabarttı.

Büşranur TIRIKLI'nın başarılarının ilerleyen yıllarda artarak devam etmesini temenni ediyor, emeği geçen herkese fakültemiz adına teşekkür ediyoruz.

Gazi Üniversitesi

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı