Minik Sporcular “Fakültemizin Özel Çocukları”
07 Şubat 2018 11:24

Üniversitemiz ve Özel Olimpiyatlar işbirliği ile gerçekleştirilen Minik Sporcular 3 Projesi 2017 tamamlandı. Uluslararası nitelik taşıyan Minik Sporcular Projesinin Türkiye’deki en iyi uygulayıcısı olan Gazi Üniversitesi, bu alanda ortaya koyduğu bilimsel çıktılarıyla da fark yarattı. 2017 kapanışında özel çocuklarla bir araya gelen Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Mehmet Günay en başta bu projede çalışan  tüm akademisyenlere teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti. “Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak, engelliler sporunun hem toplumsal hem de bilimsel boyutunu desteklemek için tüm duyarlılığımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.  Ardından fakülte dekan yardımcılarımız, Doç.Dr. Latif Aydos ve Yrd. Doç. Dr. Ulviye Bilgin gönüllü öğrencilerimize sertifikalarını takdim ettiler.