Özel Olimpiyatlar Türkiye “Minik Sporcular” Projesi Kapanış Töreni
19 Şubat 2020 | 15:13

Özel Olimpiyatlar Türkiye “Minik Sporcular” Projesi Kapanış Töreni

Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak 6.‘ sını başarıyla gerçekleştirmiş olduğumuz Özel Olimpiyatlar Türkiye “Minik Sporcular” Projesi (Special Olympics Turkey “Young Athletes”)‘ nin kapanış töreninde, dekanımız Prof. Dr. Mehmet GÜNAY tüm akademisyen ve idari personelimizi tebrik ederek bu projede gönüllü olarak yer alan fakültemiz öğrencilerine katılım sertifikalarını takdim etmiştir.

Konuşmasında; Gazi Üniversitesi ile Sabancı Vakfı arasında imzalanan protokole atıfta bulunarak bu tür projelere her zaman destek olunacağını beyan etmiştir. Bundan sonraki süreçte ise, üniversite ve sivil toplum örgütleri temelindeki projelerin artarak devam edeceğini, özellikle dezavantajlı gruplar üzerinde yoğunlaşıp, zenginleşeceği yönünde açıklamalarda bulunmuştur.