Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencimiz Elif Aybüke Yılmaz Dünya Taekwondo Şampiyonu Oldu
06 Ekim 2016 14:18

Dünya Taekwondo Federasyonu tarafından, 29 Eylül - 2 Ekim 2016 tarihleri arasında Peru'nun başkenti Lima'da yapılan 10. Taekwondo Poomse Dünya Şampiyonası’nda Milli Takımımız genel klasmanda takım halinde Dünya İkincisi oldu.

18 - 30 Yaş Bayan kategorisinde mücadele eden Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 4. sınıf öğrencimiz Elif Aybüke YILMAZ altın madalya kazanarak kürsünün zirvesinde yer aldı. Şampiyonada ayrıca öğrencimiz Elif Aybüke YILMAZ "En Değerli Bayan Sporcu" ödülüne layık görüldü.

Bu gururu bize yaşattıkları için başta Elif Aybüke YILMAZ olmak üzere tüm sporcularımıza ve teknik heyete teşekkürü bir borç biliriz.