15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Gençlik, Spor ve Eğitim Merkezi Akademik ve İdari Personele Ücretsiz Hizmet Verecek
11 Mart 2024 | 10:40

Üniversitemiz Rektörlük Yerleşkesinde bulunan 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Gençlik, Spor ve Eğitim Merkezi, Üniversite Üst Yönetimimizin akademik ve idari personel arasında sporu teşvik etmek amacıyla aldığı karar doğrultusunda, akademik ve idari personelimize haftanın yedi günü 12.00-14.00 ve 17.30-18.30 saatleri arasında ücretsiz olarak hizmet verecek.  

Spor merkezi önünde yapılan törene Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, E. Rektör Prof. Dr. Rıza Ayhan,  Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Dekanımız Prof. Dr. Serdar ELER, konuklar ve öğrenciler katıldı. Programda kısa bir değerlendirme yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin Ankara’nın en iyi spor sahalarından birine sahip olduğunu ifade etti. Alınan kararla akademik ve idari personel arasında sporu teşvik etmeyi amaçladıklarını kaydeden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, tüm akademik ve idari personeli spor salonuna davet ederek konuşmasını tamamladı.

Açılış konuşması sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve beraberindekiler, 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Gençlik, Spor ve Eğitim Merkezinde incelemelerde bulundu. Program, çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

-1-1-1-1 

background image