TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 Yılı 2. Dönem Çağrısında Fakültemiz Öğrencileri ve Akademik Danışmanları 11 Proje Desteğine Hak Kazanmıştır
26 Mart 2024 | 10:11

Üniversitemizin toplamda 627 başvuru ile Türkiye kapsamında 3. Sırada yer aldığı TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 Yılı 2. Dönem Çağrısı sonuçlanmıştır. Bu kapsamda Spor Bilimleri Fakültemiz öğrencileri ve akademik danışmanları aracılığıyla yapılan başvurulardan 11 proje desteğe hak kazanmıştır.

Araştırmalarıyla başvuruda bulunan lisans öğrencilerimizi ve akademik danışman olarak öğrencilerini destekleyen ve yönlendiren öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.