Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Antrenman ve Hareket Bilimleri Programı (Yüksek Lisans) kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Musab Çağın tarafından yürütülen “Sporda Doping ve Ergojenik Yaklaşımlar” dersi çerçevesinde, Temiz Spor bilincini güçlendirmek ve ergojenik takviyeler konusunda bilimsel farkındalık oluşturmak amacıyla “Temiz Spor ve Ergojenik Takviyelerde Farkındalık Sempozyumu” düzenlenecektir.
Sempozyum kapsamında;
Türkiye Dopingle Mücadele Komisyonu (TDMK) temsilcileri tarafından dopingle mücadele süreçleri, temiz spor ilkeleri ve farkındalık eğitimlerine yönelik sunumlar gerçekleştirilecek,
dersi alan yüksek lisans öğrencileri, belirlenen ergojenik takviyeler ve ilgili bilimsel konular üzerine akademik sunumlarını paylaşacaktır.
Organizasyon, sporcu sağlığını ve etik spor anlayışını önceleyen yaklaşımıyla Hardline markasının sponsorluğunda gerçekleştirilecektir.
Etkinlik Bilgileri
📅 Tarih: 22 Aralık Pazartesi
🕘 Saat: 09.45-13.30
📍 Yer: Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Seminer Salonu (4.Kat)
Tüm öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve ilgililer davetlidir.




2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programı (Güncellendi)
Azami Eğitim Öğretim Süresini Tamamlayan Öğrenciler İçin Ek Sınav Duyurusu
Bilim, Sanat, Hizmet ve Teşvik Ödülleri
Mezuniyetine Tek Dersi Kalan Öğrencilerin Tek Ders Sınav Başvurusu
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.