Panel: Topluluk Önünde Konuşma Kaygısı
23 Aralık 2022 | 15:14

Panel: Topluluk Önünde Konuşma Kaygısı

TRT Spikeri Eren Koca’nın panelist ve G.Ü Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Mustafa Altunsoy’un moderatör olarak katılacağı “Topluluk Önünde Konuşma Kaygısı” konulu panel 28 Aralık 2022, Çarşamba günü saat 12:30’da G.Ü. Spor Bilimleri Fakültesi, 4. Kat Seminer salonunda yapılacaktır. Panelde topluluk önünde kaygısı ve başa çıkma yolları ile ilgili olarak yapılabilecekler, deneyimli bir spiker gözüyle ve bilimsel arka planı ile aktarılacaktır.

Bu panel Gazi Üniversitesi adına lokal yürütücülüğünü Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Mustafa Altunsoy’un yaptığı, Spor Bilimleri Fakültesinden Prof. Dr. H. Ahmet Pekel, G.Ü. Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Seçil Özkan ve Doç. Dr. Asiye Uğraş Dikmen’in araştırmacı olarak yürüttükleri “Virtual Reality Against Public Speaking Phobias” (2020-1-PTO1-KA202-078436) Erasmus+ projesi kapsamında gerçekleştirilmektedir.

Türkiye, Portekiz, İtalya, İspanya, Romanya ve Yunanistan’ın ortak olarak yer aldığı projenin yürütücülüğünü Portekiz’den Raquel Lombardi Association yapmaktadır. Panele tüm öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz davetlidir.

Yer: G.Ü. Spor Bilimleri Fakültesi 4. Kat Seminer Salonu
Tarih: 28 Aralık 2022, Çarşamba
Saat: 12:30

Panel: Topluluk Önünde Konuşma Kaygısı Dikey Foto Text

 

background image