Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ''Ünilig Atıcılık'' müsabakasında başarımız
26 Nisan 2022 | 09:05

21-24 Nisan 2022 tarihleri arasında Sakarya'da düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ''Ünilig Atıcılık'' müsabakasında Gazi Üniversitesi Atıcılık (Havalı Silahlar) Takımı başarılı sonuçlara imza atmıştır. Müsabakaya idareci olarak Prof.Dr. Muhsin HAZAR'ın, antrenör olarak ise Öğr.Gör. A.Serhat AYDIN'ın eşlik ettiği universite takımımız; bayan tabanca takımı Türkiye 1'ncisi, erkek tabanca takımı ise Türkiye 2'ncisi olmuştur.
Bayan Takımı Şevval ilayda TARHAN, Yasemin Beyza YILMAZ ve Hazel Cemre DEMİRCİ'den , Erkek Takımı ise Mustafa İNAN, Habip YEŞİLÖZ ve Mustafa Melih PAKSOY'dan oluşmaktadır.
Ayrıca takımımızda ferdi bayan tabanca kategorisinde Türkiye 1'ncisi Şevval İlayda TARHAN, Türkiye 3'ncüsü Yasemin Beyza YILMAZ; ferdi erkek tabanca kategorisinde ise Türkiye 2'ncisi Mustafa İNAN, Türkiye 3'ncüsü Habip YEŞİLÖZ olmuştur. Müsabakaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1