2024 Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası’nda Öğrencilerimizden Büyük Başarı
23 Şubat 2024 | 08:44

2024 Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası 15-18 Şubat tarihlerinde Mersin Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Şampiyonada Gazi Üniversitesi takımı toplamda 4 altın, bir bronz ve 6 bronz madalya kazandı.

Kadınlar kategorisinde Point Fighting klasmanında 50 kg’da Aybüke Kılınç, 60 kg’da Merve Akan ve 70 kg üstü Fatmanur Karaöz,  Kick Light klasmanında ise 60 kg’da Elif Gelen altın madalya kazandı. K1 Style klasmanında 70 kg’da yarışan Kübra Varlık gümüş, Kick Light klasmanında 50 kg’da yarışan Sertap Sakarya, Full Contact klasmanında 70 kg’da yarışan Sena Nur Kocaoğlu, K1 Style klasmanında 70 kg üstü yarışan Ceren Aras bronz madalya kazandı.

Erkekler Kategorisinde Kick Light klasmanında 84 kg’da yarışan Muhammed Ali Topsakal, Full Contact klasmanında 60 kg’da yarışan Görkem Akça ve 67 kg’da yarışan Mert Demirkıran bronz madalya kazandılar.

Gazi Üniversitesi Kadınlar Point Fighting ve Kick Light klasmanlarında takım olarak şampiyon olarak iki adet birincilik kupası aldılar.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

-1 -1 -1 -1