Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Seyfi Savaş Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörlüğü Görevine Getirildi
8 Mart 2024 | 09:54

Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Seyfi Savaş,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörlüğü görevine getirildi.
Bu kapsamda 28-29 şubat tarihleri arasında Başkent Lefkoşa'ya giderek,Federasyon Başkanı Ertuğ Nasıroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki makamında ziyaret ettiler.
Ağırlıklı olarak Ülke basketbolu için gerekli yatırımların ve Kuzey Kıbrıs alt yapı kategorilerinde yarışan takımların Türkiye'de yapılacak şampiyonalara katılımları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
Savaş ayrıca Ada'da faal antrenörlük yapan her kategorideki antrenörlerin aktif katılımıyla bir toplantı gerçekleştirerek Türkiye'de yapılacak olan eğitim faaliyetlerine katılım şartları ve yeni antrenör bilgi sistemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

-1 -1