Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu "Ünilig Atıcılık” Türkiye Şampiyonasında Öğrencilerimizin Başarısı
18 Mart 2024 | 08:49

15-17 Mart 2024 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu "Ünilig Atıcılık” Türkiye Şampiyonasında, öğrencilerimizden Yiğit Yıldırım erkekler kategorisinde attığı 572 puanla Erkekler Türkiye Şampiyonu, Yasemin Beyza YILMAZ ise kadınlar kategorisinde attığı 566 puanla Türkiye Üçüncüsü olmuştur.  Yasemin Beyza YILMAZ, İlayda Nur ÇÜRÜK ve İzem ARSLANBAŞ'tan oluşan bayan takımımız toplamda attıkları 1666 puanla Türkiye Şampiyonu olarak müsabakayı tamamlamışlardır. Ayrıca Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonalarında ilk defa gerçekleştirilen MİX kategorisinde ise, Yiğit YILDIRIM ve Yasemin Beyza YILMAZ'dan oluşan MİX-1 takımımız Türkiye Şampiyonu, Emin Kubilay ÖZER ve İlayda Nur ÇÜRÜK'ten oluşan MİX-2 takımımızda Türkiye İkincisi olmuştur. Müsabakada üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil eden sporcularımızı ve antrenörümüz Öğr.Gör. A.Serhat AYDIN'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1