Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Fakültemizi Ziyaret Etti
27 Mart 2024 | 15:00

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Fakültemizi ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Dekanımız Prof. Dr. Serdar Eler, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Serkan Kurtipek ve Doç. Dr. Ceren Suveren Erdoğan, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Metin Kaya, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Şenel, Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Azmi Yetim, Rekreasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Beyza Merve Akgül ve Fakülte Sekreteri Ali Aras yer aldı.

Toplantıda Dekanımız Prof. Dr. Serdar Eler, fakültemizde gerçekleştirilen etkinlikler ve çalışmalar hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a bilgi verdi. Toplantıda, fakültemizin mevcut durumu değerlendirilerek, geleceğe yönelik fikir alışverişleri de gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın ziyareti, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

-1-1