Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer ŞENEL'e Emeklilik Töreni Düzenlendi
13 Temmuz 2024 | 13:22

Fakültemizin 2023-2024 yılı mezuniyet töreni içerisinde Fakültemize ve Antrenörlük Eğitimi Bölümüne uzun süre hizmet eden ve sayısız öğrencinin hayatına dokunan  çok değerli Hocamız Antrenörlük Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ömer Şenel’e yönelik veda programı düzenlendi.
Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonunda gerçekleştirilen törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Gelişli, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Temel Çakıroğlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Eler, , Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ceren Suveren, Federasyon Başkanları, fakültemiz öğretim üyeleri, konuklar ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programın ardından konuşmasını yapan Emekli Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ömer Şenel, “Aslında ben de mezun oldum, ama 34 yıl sonra mezun oldum sevgili öğrenciler. İsmini ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alan böylesine köklü bir kurumda çalışmış olmaktan gerçekten inanılmaz mutluluk duyuyorum. Kurumuma katkım olduysa ve öğrencilerime bir şeyler öğretebildiysem ne mutlu bana. Geride çok değerli arkadaşlarımı ve çok kıymetli öğrencilerimi bırakıyorum. Yıllarca çalıştığım üniversitemden ayrılmak elbette kolay değil içim biraz buruk. Ama her şeyin bir vakti var. Benim de emekli olma zamanım geldi. Sizlere de sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir çalışma hayatı diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Dekanımız Prof. Dr. Serdar Eler, tarafından değerli Hocamız Prof. Dr. Ömer Şenel’e plaket takdim edilirken,  Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Ceren Suveren ve Doç. Dr. Elif Cengizel, tarafınfan teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi. Veda programı, günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Hem üniversitemiz hem de fakültemiz için çok değerli olan hocamıza bundan sonraki yaşamında sağlık, huzur ve mutluluk diliyor bize kattığı her şey için çok teşekkür ediyoruz.

Sjsk-1 drknml-1 drknml-1
background image