Türk Dünyası Geleneksel Oyun ve Sporları Uygulama ve Araştırma Merkezinin (GOSUAM) Müdürlüğüne Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhsin Hazar Atandı
31 Temmuz 2024 | 14:05

Üniversitemiz bünyesinde yeni kurulan Türk Dünyası Geleneksel Oyun ve Sporları Uygulama ve Araştırma Merkezinin (GOSUAM) Müdürlüğüne Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Muhsin Hazar atandı. Prof. Dr. Muhsin Hazar ve Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Taner Bozkuş, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarette, Prof. Dr. Muhsin Hazar ve Prof. Dr. Taner Bozkuş, Prof. Dr. Musa Yıldız’a Merkez kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, nazik ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Muhsin Hazar ile Prof. Dr. Taner Bozkuş’a teşekkür etti.

eaütkml-1