Rekreasyon Bölümü’nden “Emzirme Şenliği: Sağlıklı Bir Gelecek İçin” İsimli Etkinliğe Gönüllü Katılım
7 Ekim 2024 | 13:21

Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü, Yüksek İhtisas Üniversitesi ve TEMAS Derneği’nin ortak düzenlediği “Emzirme Şenliği: Sağlıklı Bir Gelecek İçin” etkinliğinde gönüllü olarak yer aldı. Gazi Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu ve Doğa Sporları Topluluğu ile birlikte halk oyunları gösterisi, çocuk dansları ve çeşitli oyunlar gerçekleştirildi. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim CİCİOĞLU ile Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sezen ÇİMEN POLAT da şenliğe katıldılar ve etkinliğe verdikleri destekten dolayı kendilerine plaket takdim edildi. Şenlikte, gönüllülüğün ve topluma katkı olarak yapılacak projelere katılımın daha fazla olması gerektiği vurgulandı. Tüm gönüllü öğrencilerimize ve Rekreasyon Bölümü’ne teşekkür ederiz.

tkml-1 tkml-1 tkml-1 tkml-1