OSEP Genişletilmiş Yeni Formatıyla Geri Döndü!
Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü ve Otizm Vakfı iş birliğiyle düzenlenen OSEP programı gönüllüleriyle buluştu!
Otizmde gönüllülük üzerine duran ve spor ile özel bireyleri bir araya getiren bu anlamlı etkinlikte, birbirinden değerli hocalarımız ve uzmanlarımız, katılımcılarımıza bilgi ve deneyimlerini aktardı.
Yeni gönüllülerimizle tanışmanın heyecanı ve bu özel projeye olan katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyoruz.
Bu yolculukta bizlerle birlikte olmak isteyen tüm gönüllü arkadaşlarımıza kucak dolusu sevgiler. Otizm farkındalığını birlikte artırmaya devam edeceğiz! Gönüllü başvuruları için süreç devam etmekte olup, Prof. Dr. Beyza Merve Akgül hocamıza ulaşabilirsiniz.
Gazi Üniversitesi’nden Muay Thai Türkiye Üniversiteler Şampiyonası’nda Büyük Başarı
Türkiye Üniversitelerarası Kick Boks Müsabakalarında Üniversitemizden Büyük Başarı
Rektörümüzden Fakültemize Anlamlı Ziyaret ve Öğrencilerimize Moral Desteği
Spor Bilimleri Derneği Genel Kurulu Fakültemizin Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Antrenman ve Hareket Bilimleri Lisansüstü Programlarında Seminer Sunumları Gerçekleştirildi
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.