Uluslararası Spor, Beslenme ve Takviye Kongresi
28 Mayıs 2024 | 08:00

Sporun paydaşlarının katılacağı ve uluslararası düzeyde sportif başarılarımızı arttırmadaki katkıların konuşulacağı “Uluslararası Spor, Beslenme ve Takviye Kongresi”  Ankara Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Gazi Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı,  Sporcu Sağlığı ve Performansı Daire Başkanlığı  birlikteliği ile   bu yıl  “Sporcu Performansı ve Yenilenme Sürecinde Fizyoterapi, Beslenme ve Takviyeler”  temasıyla 28 Mayıs 2024 Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Ord. Prof. Dr. Abdulkadir Noyan Salonunda düzenlenecektir.

Uluslararası katılımlı olarak planlanan kongreye Federasyonlar, Spor Hekimleri ve ilgili branşlarda doktorlar, Fizyoterapistler, Diyetisyenler, Eczacılar, Akademisyenler, elit sporcular ve antrenörlerden oluşan alanında uzman konuşmacılar katılacaktır.

 Kongrede, egzersiz ve sporda sağlıklı beslenme, elit sporcularda beslenme düzeni, performansın takibi, risk analizi, sporcuların performansının korunması ve arttırılması için takviyeler, sporda tedavi ve rehabilitasyon sürecinde fizyoterapi ve destekler gibi merak edilen bir çok konu ana başlıklarda ve panellerde tartışılacaktır.

 “Sporcu performansı ve yenilenme sürecinde fizyoterapi, beslenme ve  takviyeler” ana teması ile   Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Ord. Prof. Dr. Abdulkadir Noyan Konferans Salonunda gerçekleştirilecek toplantıya alanla ilgili tüm Akademi, Kamu, Özel Sektör, Sağlık ve Spor profesyonelleri ve ilgilenenler davetlidir.
Dekanımız Prof. Dr. Serdar ELER'in açılış konuşması yapacağı kongreye katılımlarınızı bekliyoruz.

-1

background image